Minisemester till Tvååker!

I onsdags kväll åkte vi till mamma och lämnade Amigo som skulle vara där när vi var på hundutställning i Tvååker. 

På torsdag morgon badade vi Chaplin och Pajas och strax efter lunch så åkte vi till hotell Fregatten i Varberg. Det var ett jättefint hotell! Chaplin hade aldrig bott på hotell förut men det gick jättebra. På Fregatten så ingick det kvällsmat. När vi åt på kvällen så satte vi hundarna i utställningsburarna så att de inte skulle hitta på något hyss. Det var knäpptyst i vårt rum när vi kom tillbaka så Chaplin och Pajas skötte sig exemplariskt. 

Tyvärr så kunde vi inte äta hotellfrukosten på fredagsmorgonen eftersom vi hade hört att folk är på plats jättetidigt och köar för att få en tältplats i Tvååker. Man får inte sätta upp tälten dagen innan. Vi kom till Tvååker strax efter kl.6 och det var kö till insläppet redan då. Utställningen öppnade kl.7. Vi fick en bra tältplats vid vår ring men det blev snabbt fullt med tält precis vid ringen så det var tur att vi åkte så tidigt som vi gjorde. 

På fredagen dömde Jan-Erik Ek cockerspaniel. I juniorklassen deltog det 5 hanar. Chaplin blev 2 med CK.


Chaplins kritik:

Juniorklass hanar placering:

I championklassen deltog det 6 hanar. Till vår förvåning så vann Pajas klassen med CK!


Pajas kritik.

Championklass hanar placering:

På lördagen dömde Ann-Christin Johansson cockerspaniel. I juniorklassen deltog det 4 hanar. Chaplin blev 2. 
Juniorklass hanar före placering:

Chaplins kritik:

Juniorklass hanar placering:


I championklassen deltog det 6 hanar. Pajas blev oplacerad. Dagens domare tyckte att Pajas var för övertänd. Pajas älskar ju att vara i utställningsringen och han har svårt för att stå still och uppföra sig.

När vi hade ätit lunch på utställningsplatsen så begav vi oss hemåt. När vi kom till Linköping så åkte vi först till mamma och hämtade Amigo som blev jätteglad över att se husse och matte igen.