Valpträff hemma hos oss!

I lördags åkte vi till Stockholm för att hämta Chaplin! Amigo och Pajas var hos min mamma under tiden eftersom det var så varmt. Vi tyckte att det var onödigt för dom att behöva tillbringa större delen av dagen i bilen.

Resan hem med Chaplin gick jättebra! Vi stannade vid Mc Donalds i Nyköping och där fick han lite mat. Sen åkte vi vidare till min mamma för att hämta Amigo och Pajas. 

Chaplin får sova med oss i sängen. Vi har tagit ut honom någon under natten så att han får kissa. Sen har han somnat om. Chaplin har varit jätteduktig med att kissa ute. Han har inte kissat inne en enda gång sen han kom hem till oss. Chaplin är 13 veckor gammal nu.  


I söndags tog vi med oss Chaplin till Sharpman för att köpa ett nytt koppel och halsband. Han fick ett lila Hurtta koppel. Vi köpte 2 olika halsband. Ett som passar nu och ett som han kan ha när han har växt färdigt. Chaplin charmade butikspersonalen på Sharpman som fotograferade honom till sin Facebook och Instagram sida.


Vi har börjat öva så smått med att gå i koppel. Chaplin hade aldrig haft ett koppel på sig när vi hämtade honom men han var ändå väldigt duktig redan efter 1 dag hos oss.

I går hade vi besök av taxvalpen Åke (Maincrew Let´s Go Places) som ägs av Titti Persson och cockerspanielvalpen Picasso (Wavecatcher Ravishing Sailor) som ägs av Susanne Melander. Vi grillade och så fick valparna busa med varandra.