Utställning i Västerås!

I går var det ÄNTLIGEN dags att åka på officiell utställning! Utställningen ägde rum i Västerås med ett lite annorlunda upplägg. Alla fick inte komma på samma gång så utställningen var uppdelad i 2 olika pass. Vår bedömning skulle börja kl. 14 med insläpp kl.13. Man fick bara gå in 1 person/hund så för att Torbjörn skulle komma in på utställningsområdet så var vi tvungna att anmäla Amigo också. 

Pajas var ensam i championklassen. Det var en till hane anmäld men han kom inte. Pajas var lika glad och sprallig i ringen som han brukar vara trots att det var 30 grader varmt. Han fick CK och blev 3 Bästa Hane med jättefin kritik: 


Bästa Hanhundsklass:

Amigo är inte utställd på 5 år så han tyckte att det var jätteroligt att få vara med och tävla. Jag var inställd på att han skulle få very good eftersom han inte bär sin svans så vackert i utställningsringen. Amigo var jätteglad och viftade på svansen i ringen så till min förvåning så fick han excellent. Det var 2 veteranhanar anmälda och Amigo vann klassen. Han skulle ha fått CK om han inte hade varit lite för tjock sa domaren.


Amigo deltog också i kennel Manaca´s BIR-vinnande uppfödargrupp.


Nu är det bara 5 dagar kvar tills vi äntligen har semester! På lördag åker vi och hämtar Chaplin!