Det blev en dyr semestervecka!

Den här veckan har vi haft semester! Vi tog ledigt en vecka nu på sensommaren eftersom vi hade vår riktiga semester redan efter Midsommar. I Midsomras skjutsade vi hem min systerson Oskar och då passade vi på att titta på hans nyinköpta lägenhet. Jag tyckte att Oskar hade så fina lampor i fönstren så vi köpte också sådana. Vi hittade även en taklampa i samma stil + en annan taklampa.
Den här veckan köpte vi ännu fler lampor! Det är ju så mysigt med fina lampor nu när det börjar bli så mörkt på kvällarna. Förra lördagen var vi ju på kalas i Örebro. Där såg jag en taklampa som jag tyckte var jättefin. Jag hittade en exakt likadan på Bauhaus så nu har vi 2 sådana taklampor i vardagsrummet. Vi köpte även en bordslampa till en byrå i vardagsrummet. 
  

Denna lampa köpte vi till en byrå i hallen. Alla 3 lamporna är köpta på Bauhaus.

Till sovrummet köpte vi 2 lampor från Clas Ohlson.

När vi var ute och handlade lampor så passade vi även på att köpa nya textilvaxdukar till köket och vardagsrummet. Det är ju så smidigt med vaxdukar. De är enkla att torka av och det fastnar inga katthår på dom. Vi köpte även dörrmattor i devlon. De mattorna har en otrolig uppsugningsförmåga. 

Det blev en dyr semestervecka för jag hittade en handväska och 2 plånböcker som jag har skickat efter. Man får trösta sig med att man sparar in en hel del pengar nu när det inte är några hundutställningar. Det är ju trots allt mycket pengar som går åt till anmälningsavgifter och resekostnader. Jag kände att jag ville unna mig en ny väska och en ny plånbok. Att det blev 2 plånböcker beror på att jag har med mig en mindre plånbok till jobbet som man kan ha i fickan.