Pajas BIM i Åstorp!

I går gick vi upp väldigt tidigt för vi skulle på utställning i Åstorp (Skåne). Vi åkte hemifrån kl.03.15. Enligt vår gps skulle det ta drygt 3 timmar till Åstorp men eftersom vi visste att det skulle snöa under natten så ville vi ha lite extra tid på oss. Det snöade fortfarande när vi åkte hemifrån och eftersom det inte hade varit så mycket bilar som hade åkt på E4:an så var det väldigt spårigt där. Man fick köra väldigt sakta och vi insåg att det skulle ta väldigt lång tid att köra 33 mil. När vi närmade oss Ödeshög som ligger drygt 5 mil hemifrån så beslutade vi oss för att vända och köra hem igen. Vi tog av från motorvägen men i rondellen så tyckte jag att väglaget såg ut att vara lite bättre på andra sidan rondellen så vi bestämde oss för att köra en bit till. Väglaget blev bara bättre och bättre så efter drygt 4 timmars bilkörning så var vi framme i Åstorp.

Det var 63 cockerspaniels anmälda för domaren Petra Junehall. I championklassen deltog det 5 hanar. Pajas vann klassen med CK. Han fick en jättefin kritik:

Sen blev även Pajas Bästa Hane och slutligen BIM! Jätteroligt! Vilken tur att vi inte vände och åkte hem igen.


Torbjörn filmade placeringen i championklassen, Bästa Hane och BIR och BIM!Det gick snabbare att åka hem. Vi var hemma vid strax efter kl.18 men då var vi ganska möra efter att ha gått upp så tidigt och åkt bil i 66 mil.