Pennie / Ny stroller!

I torsdags efter jobbet tog vi farväl av vår äldsta ragdoll Pennie som skulle fylla 16 år den 3 juli! Pennie hade ätit dåligt den senaste tiden och blivit väldigt smal. I bland kräktes hon upp maten som hon just hade ätit. Pennie var den senaste tiden även väldigt dålig på att tvätta sig på kroppen så hon blev väldigt tovig. Även att vi kammade henne så blev hon tovig bara efter några dagar. Veterinären som avlivade Pennie sa att hon var väldigt dåligt musklad också. Även att vi vet att vi fattade rätt beslut så känns det väldigt tungt att förlora en vän som man har haft i nästan 16 år!

2008 skickade jag in en bild på Pennie till vår lokaltidning Corren. De hade en tävling där man skulle rösta på Linköpings finaste "lussekatt". Pennie fick flest röster och vann tävlingen. Det var denna bild som jag skickade in. 


Precis innan vi skulle åka till veterinären med Pennie så tog jag några kort på henne!



Vi har köpt nya hundvagnar (stroller) att ha hundarna i när vi är på hundutställning! De nya vagnarna har 4 hjul. Bilden är lånad från 4 Dogs hemsida!

Jag har redan sålt en av våra gamla vagnar! Vi har en vagn storlek medium (lastvikt max 30 kg) till salu ifall någon är intresserad eller känner någon annan som skulle behöva en stroller. Så här ser den ut: