Öland!

I lördags förmiddag började vi vår resa till Öland! Vi stannade till i Kalmar för att rasta hundarna och äta lunch. Sen fortsatte vi vår resa till Böda Sand där söndagens utställning skulle äga rum. Torbjörn gick in och satte upp vårt tält medan jag stannade kvar vid bilen hos hundarna. Sedan körde vi söderut igen. Vi skulle bo på Äleklinta Gård som är ett lägenhetshotell. 

Äleklinta Gård ligger jättefint precis vid vattnet. Vi hade en lägenhet på bottenplan med egen ingång. Det fanns kök med spis, kyl och frys. 

Vid Äleklinta Gård har kamelbonden som var med i Bonde Söker Fru sina kameler!



Söndagens utställning dömdes av Birte Scheel från Danmark. Pajas vann championklassen med CK och blev 2 Bästa hane. Jag fick hjälp av Jenny Andersson från kennel Barecho med att visa honom. Jag har fortfarande svårt att springa pga artrosen i mitt knä. Chaplin blev 2 med CK i öppen klassen och 3 Bästa hane. Han fick Reserv-Certet! Det var hans andra Reserv-Cert i öppen klass. Så nära championatet!

När vi hade käkat och packat ihop våra saker så började vi resan hem. Vi var hemma strax efter kl. 20. I dag har vi semester! Det var skönt att inte behöva gå upp tidigt för att åka till jobbet.