Jul & Nyår 2021

I år firade vi jul hemma hos min syster Helena och hennes man Lasse! Mamma, Helenas och Lasses barn Oskar och Johanna var också där + Johannas man Marcus och deras dotter Hedvig som är 7 månader gammal. Hedvigs gudmor Hanna var också med och firade jul med oss. Våra hundar fick vara hemma eftersom min syster har 5 jaktlabradorer + att Hanna hade med sin hund. Det hade blivit lite rörigt med 9 hundar på Julafton. När vi hade ätit julmat så tittade vi på Kalle Anka och sen blev det julklappsutdelning. Hedvig fick förstås mest julklappar! 

På Juldagen åkte vi till Elgiganten och köpte en ny Ipad till mamma. Hon spelar mycket spel och Ipaden som mamma hade hade för litet minne för att klara de senaste uppdateringarna. Det var dags att skaffa en ny!

Nyår firade Torbjörn och jag hemma själva. Torbjörn gjorde som vanligt en god plankstek! 

Tyvärr så har ju Corona ökat igen vilket har medfört restriktioner igen! Vi hade anmält till flera hundutställningar som nu har blivit inställda. På Annandagen skulle vi ha varit på en inofficiell utställning i Moheda och den 2 januari skulle vi ha varit på en inoffare i Eskilstuna. Även My Dog och SSRK:s utställning i Kumla är inställda. Jättetråkigt! Vi hade tagit semester för att åka till My Dog i Göteborg men nu får vi vara hemma och ta det lugnt i stället. Man får hålla tummarna för att det inte blir lika få utställningar 2022 som det var 2021.