söndag 3 april 2011

Mitt första besök i Ullared!

I går var jag i Ullared för första gången! Torbjörn och jag lämnade hundarna hos mina föräldrar redan på fredagkvällen. Vi gick upp kl. 3 på lördagmorgonen och åkte hemifrån strax efter 4. När vi kom fram till Ullared så blev jag förvånad över att det redan då var så mycket bilar på parkeringen. Det var ingen kö vid entrén så det var ju skönt. Ganska snabbt så blev det trångt inne i varuhuset men jag hade nog förberett mig på att det skulle vara ännu värre. Vi tycker att allt var mycket bra organiserat. När man skulle prova ett klädesplagg tex. Kön var ju jättelång men det tog inte alls lång tills man var framme till provhytterna. Likaså var kösystemet vid restaurangen väldigt bra.

Vi handlade en hel del förbrukningsvaror tex; essenser till Sodastream, soppåsar, disktrasor, plastpåsar, folie, skurmedel,påslakan, underlakan och örngott.

Det blev även inköp av nya lunchlådor till jobbet, en vardagsrumsmatta, anslagstavla, äggkokare, smörgåsgrill, efterrättsskålar, sidenblommor, hundleksaker, hundgodis, hundkex och kaffemuggar.

Torbjörn fick även en skinnjacka, 2 dataspel och 3 par jeans.

Till mig blev det också en skinnjacka, en regn och vindtät jacka, nylonstrumpor, underkläder, 2 bikini och en baddräkt.

Det var inte så jättelång kö till kassorna heller. Vi stod ca 15-20 min i kö för att få betala. Kvittot blev 83 cm långt...

Avslutar med en bild på våra kundvagnar!

1 kommentar:

  1. Oj vilka kundvagnar! Har alltid velat åka till ullared men det blir liksom aldrig av! Och tycker det verkar så jobbigt med allt folk! Hahha, gillar inte att trängas! ;O
    Ha det bra!
    P.s Titta op diesels valpar! Gud vad söta de är <3

    SvaraRadera

Summa sidvisningar