lördag 19 mars 2011

Så mycket bättre!

Det har nu gått 2 månader sen vi tog beslutet att låta Texas somna in! Ett beslut som vi borde ha tagit för länge sen. Allting har blivit så mycket bättre! Joker har blivit en helt annan hund. Han är mycket gladare och slipper att vara på sin vakt hela tiden. Han leker och busar för fullt med Diesel, något som han knappast fick möjlighet att göra förut för då kom "polisen" Texas och la sig i. Det är också jätteskönt för matte och husse att slippa behöva oroa sig för att det ska bli något slagsmål. Jag tänker ofta på Texas men i och med att allt har blivit så mycket bättre så känns det lite lättare! Vi vet att vi fattade rätt beslut!

Annars har det inte hänt så mycket här i Linköping! Nästa lördag ska Torbjörn och jag till Norrköping och se The Ark som är ute på avskedsturné. Vi har sett The Ark en gång förut och det var superbra så jag ser verkligen fram emot nästa lördag.

Helgen därefter ska vi åka till Ullared! Jag har aldrig varit där men det kommer säkert att bli jättekul. Jag älskar ju att shoppa!

2 kommentarer:

  1. Vad skönt att det har blivit lugnare hemma för er. ALDRIG varit i Ullared, då är det på tiden, och du dom har säkert rosa grejer där ;)))))

    SvaraRadera
  2. Ullared har mycket hundsaker och skapligt billigt också. Jag köpte Elons flytväst kanonbilligt där och även lite godis m.m De har billiga bäddar, ja en hel del...undrar om det räcker med en dag för er då ; )
    Håller med Veronica, på tiden och det har blivit så stort.

    Angående Texas, så verkar ju som att ni fattade rätt beslut, det går inte att oroa sig hela tiden och att en hund går emellan hela tiden. De hundar som går ihop, måste ju kunna få busa, leka m.m. Vi ses den 29/3 med busungen Linus. Hälsningar Carola

    SvaraRadera

Summa sidvisningar